Garantie

Uiteraard nemen wij elke voorzorg in acht om uw bestelling zo correct mogelijk af te handelen. Er kan uitsluitend aanspraak worden gedaan op fabrieksgarantie, indien dit bij het artikel staat vermeld.

The Kids Cars verleent u als kant 6 maanden gebruiksgarantie op al onze producten, wel met uitzondering van accu’s, adapters, batterijen en tandwielen van de accu voertuigen.

De garantie vervalt als de schade/fouten het gevolg is van onjuist of onzorgvuldig gebruik. Ook bij waterschade vervalt de garantie direct. De garantietermijn loopt niet opnieuw in door reparatie en/of vervanging. 

Als het nodig is dat wij, The Kids Cars, het product repareren dan dient u als klant het product op eigen kosten te versturen of op afspraak kunt u ook het product komen brengen. Wij raden onze klanten dan aan om de verpakking, gedurende garantieperiode, niet weg te gooien.

Op het moment dat wij het product hebben ontvangen, beoordelen wij of het geretourneerde product niet defect is geraakt door ondeskundig gebruik. Als dit het geval is dan vervalt de garantieperiode van het product. De verzendkosten van onderdelen, indien nodig, zijn voor de rekening van de klant. 

Aansprakelijkheid

Wij, The Kids Cars, zijn niet aansprakelijk voor schade aan goederen en/of personen door het gebruik van onze verkochte producten.